Feratović na čelu Turističke organizacije Plav

Na čelu Turističke organizacije Plav imenova je Eldin Feratović. Kazao je da će raditi na jačanju turističke ponude, razvoju novih proizvoda i usluga, te unapređenju marketinga i promociji opštine Plav kao turističke destinacije.

Feratović je osnovnu i srednju školu završio u Plavu, diplomirao na Filozofskom fakultetu u Nikšiću, magistrirao u Beogradu na geoprostornim osnovama životne sredine, a bio je i administrator omladinskog servisa u Plavu ispred Ministarstva sporta i mladih. Starješina je Izviđačke čete Prokletije iz Plava.

Feratović ocjenjuje da svojim zalaganjem za zajednicu nadahnjuje i motiviše druge da se pridruže njegovim naporima da Plav postane sve poznatija turistička destinacija.

Tvrdi da će u saradnji sa Opšinom Plav raditi na unaprjeđenju i obogaćivanju turističke ponude ovog kraja, a koja će privući sve veći broj turista u ovaj dio Crne Gore.

Kako kaže, u planu ima unapređenje razvoja digitalnog marketinga, a radiće i na  drugim načinima promocije destinacije kako bi što više ljudi posjetilo Plav i upoznalo se s njegovim ljepotama.

Cilj je takođe jačati saradnju s lokalnim i međunarodnim partnerima i osigurati održivi razvoj turističke organizacije.

Foto: Privatna arhiva

NIKŠIĆ PROGNOZA