EPCG Solar gradnja: 295 ugovora na neodređeno, kompanija na zdravim osnovama

Iz EPCG Solar gradnje saopštili su da se, posle usvojene sistematizacije početkom januara, krenulo putem davanja ugovora na neodređeno „i sada je taj broj 295, čime pokazujemo da je EPCG SG na zdravim osnovama, da ide pravim putem i da ono što smo obećali ispunjavamo.“

Ističu i podsjećaju javnost na potpisivanje regionalnih ugovora o poslovno tehničkoj saradnji navodeći da se na tome nijesu zaustavili.

„Naime, kompanija Sharp obavijestila nas je da želi sa našom kompanijom da potpiše ugovor o poslovno tehničkoj saradnji, čime se jasno i nedvosmisleno pokazuje da menadžerski tim na čelu sa izvršnom direktoricom Valerijom Saveljić radi posao na opšte dobro svih zaposlenih i da se trend rasta kompanije nastavlja iz dana u dan“, kažu u saopštenju.

Dodaju da je Epcg Solar Gradnja dobila i novi Odbor direktora, ukupno treći od kada je na čelu kompanije Valerija Saveljić.

„Sa prethodnim odborima direktora imali smo više nego korektnu saradnju, i uz njihovu podršku uspjeli smo da ispoštujemo Sanacioni plan usvojen juna 2023. godine, i da usvojimo novu sistematizaciju 31. decembra 2023. godine.

Posebnu zahvalnost dugujemo ranijim predsjednicima Odbora direktora gosp. Alanu Kalaču i Danilu Damjanoviću, koji su timski uz svoje ostale članove OD, bili puna podrška menadžmentu SG, na iznalaženju načina, kako da mladu kompaniju EPCG SG dovedemo na zelenu granu, i već u proizvodno – finansijskoj 2024.godini, poslujemo sa profitom, onako kako smo i planirali za ovu Budžetsku godinu“, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su poručili da vjeruju da će i novi OD na čelu sa predsjednicom Marinom Jočić, nastaviti ovaj trend, „i zajedno sa menadžmentom SG, konstantno prebacivati zacrtane planove, koje smo premašili u januaru i februaru.“

„Pošto smo za kratko vrijeme sagledali dosta nepravilnosti u radu prošlog menadžmenta, u narednom periodu ćemo obavijestiti javnost o aktivnostima koje smo preduzeli po ovom pitanju.

Na kraju želimo da kažemo da idemo putem odgovornosti, transparentnosti i predanog rada, jer smo firma budućnosti a budućnost pripada zelenoj energiji“, zaključuju u saopštenju.

Foto: EPCG Solar gradnja

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA