DPS Nikšić: Svi građani Crne Gore vide kako vlast u Nikšiću troši novac

Iz Kluba odbornika „Evropski tim za Nikšić“oglasili su se saopštenjem povodom izvjštaja DRI o budžetu Opštine za 2022.godinu. Kako navode, dvije godine „govore je vlast u Nikšiću neznavena, bezidejna neprofesionalna, da troše novac građana na ispunjavanje partijskih ambicija i vjerskih potreba“. Sve to, smatraju, sada vide i građani Crne Gore. Ističu da im nisu potrebni izvještaji inspekcija, niti revizorskih kuća da bi vidjeli „nenamjensko trošenje novca, zaduženje bez saglasnosti Skupštine“, te ogromne izdatke prema SPCG.

“O svemu smo govorili, dobronamjerno upozoravali, a za uzvrat građanima Crne Gore i Nikšića i samoj državi upućuje se manuelna gestikulacija, predsjednici Skupštine i Opštine prisustvuju parastosu Draži Mihailoviću, prekrajaju istoriju, drugom narodu pripisuju slavne bitke crnogorskog naroda”, navedeno je između ostalog u saopštenju koje je potpisala i nezavisna odbornica Tanja Knežević Perišić.

Podsjećaju da će u subotu, 5.avgusta biti oržana sjednica Skupštine opštine Nikšić na čijem je dnevnom redu i njihova inicijativa za razrješenje predsjendika Opštine Marka Kovačevića.

NIKŠIĆ PROGNOZA