DPS: Đurović nije ponudio ni jednu mjeru kojom bi se pomoglo građanima

Dok cijene rastu, inflacija razara standard građana, troškovi života se uvećavaju munjevitom brzinom, dok je potrošačka korpa 10 odsto skuplja nego prije godinu dana, i 40 odsto skuplja nego prije četiri godine, resorni ministar se zabavlja i sprda po društvenim mrežama, poručuju iz DPS-a.

„Goran Đurović, tehnički ministar ekonomije, u radno vrijeme – šaljivdžija, nije našao za shodno da ponudi ni jednu jedinu mjeru kojom bi se pomoglo građanima, a posebno onima koji imaju niska primanja i velike izdatke, i ne mogu da izdrže talas skupoće koji nas je zadesio“, saopšteno je iz DPS-a.

Kako ističu, ne postoji evropska država čija vlada nije napravila niz mjera kojima se ublažava udar inflacije na standard.

„Samo ova vlada u kojoj je, sklopom nesrećnih okolnosti koje se nikad više neće desiti, Goran Đurović ministar, umjesto da pomogne svojim građanima, ona baca pare iz budžeta na ostvarenje dječačkih i djevojačkih snova premijera i ministara, i bahato se odnosi prema novcu koji nije njihov. Ukoliko je Goran Đurović neznaven, neobrazovan i nevaspitan kao što nam se čini da jeste, onda tu nema pomoći. Ako je samo nesposoban – onda mu stojimo na raspolaganju da ga podučimo kako da mjere koje smo predložili primijeni, na korist stotina hiljada građana koji jedva preživljavaju“, navode iz DPS-a.

Foto: DPS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA