Đeljošaj najavio tužbu protiv Vuksanovića

Donio sam odluku da, pred Osnovnim sudom u Podgorici, podnesem tužbu protiv bivšeg predsjednika Upravnog odbora Plantaža gospodina Nebojše Vuksanovića zbog kontinurainog iznošenja neistina, kojima pokušava da me omalovaži i uruši ugled.

Ovo je za „Vijesti“ kazao potpredsjednik Vlade i ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj u reagovanju na tekst „Tuzi opet blokrale ‘Plantaže'“ neizvjesna isplata i zarada.

„Sve što je do sada javno iznio imaće priliku da dokaže u sudskom postupku, i da jednako tako odgovara za iznijete neistine. Razumijem da je preuzimanje funkcija lako ali sa njima dolazi i preuzimanje odgovornosti koje se, sada, nakon pet miliona minusa u prošloj godini pokušava predstaviti kao ‘dobar rezultat’. I dok je to uljepšavanje brojki donekle razumljivo sredstvo lične borbe za spas od prevelike odgovornosti gospodina Vuksanovića, o svom ugledu je morao misliti prilikom donošenja odluka. Kao što misle svi odgovorni pojedinci, pa i ja o sopstvenom – te stoga uvrede apsolutno neću dozvoliti. O ovome, dakle, više pred sudskim instancama. A na njima, vjerujem u dogledno vrijeme i o odgovornosti za nanijetu štetu po kompaniju i budžet“, kazao je Đeljošaj.

Foto: gov.me

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA