Danas Sajam mladih preduzetnika u Podgorici

Sajam mladih preduzetnika, koji organizuje Unija mladih preduzetnika Crne Gore, održaće se sjutra i u subotu u TC Big Fashion-u u Podgorici.

Sajam će se organizovati uz saradnju sa TC Big Fashion, uz podršku Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, Evropske kuće, Privredne komore, Investiciono-razvojnog fonda, Kancelarije za mlade – Glavni grad Podgorica i Europe Enterprise Network.

Organizatori su kazali da događaj okuplja mlade vizionare i preduzetnike kako bi predstavili svoje inovacije i doprinose lokalnoj privredi.

“Ova saradnja ima za cilj jačanje kapaciteta mladih preduzetnika, podršku razvoju njihovog poslovanja te promociju preduzetništva mladih kao ključnog segmenta nacionalne privrede”, navodi se u saopštenju.

Na Sajmu će svoje biznise predstaviti više od 30 mladih preduzetnika i preduzetnica, kao i nekoliko organizacija i institucija koje aktivno doprinose oblasti preduzetništva mladih.

“Očekuje vas raznolik spektar inovativnih proizvoda i usluga koji reflektuju energiju i kreativnost naše mlade preduzetničke zajednice. Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže na Sajmu i otkriju širok spektar kvalitetnih proizvoda i usluga koje nude naši mladi preduzetnici”, zaključuje se u saopštenju.

Foto: Big Fashion

NIKŠIĆ PROGNOZA