Anđušić: U Podgorici je ovo drugo uvećanje cijena vode u nepunih godinu dana

Nakon što je objavljeno da će voda biti skuplja u cijeloj Crnoj Gori oglasio je poslanik DPS-a Mihailo Anđušić koji je naglasio da je u Podgorici je ovo drugo uvećanje cijena vode u nepunih godinu dana.

“Da pojednostavimo, jedno nakon ES1, drugo nakon ES2. Nema velike filozofije, kao što već neđe rekoh, na neđeljnom nivou se vrši “usklađivanje” cijena različitih proizvoda i usluga nakon početne realizacije dijela programa ES2. Poklon građanima Podgorice za nikad teži septembar”, napisao je on na mreži X.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">U Podgorici je ovo drugo uvećanje cijena vode u nepunih godinu dana. <br><br>Da pojednostavimo, jedno nakon ES1, drugo nakon ES2.<br><br>Nema velike filozofije, kao što već neđe rekoh, na neđeljnom nivou se vrši “usklađivanje” cijena različitih proizvoda i usluga nakon početne realizacije… <a href="https://t.co/fQYnIkkKyD">pic.twitter.com/fQYnIkkKyD</a></p>&mdash; Mihailo Anđušić (@miki_andjusic) <a href="https://twitter.com/miki_andjusic/status/1829824832927596802?ref_src=twsrc%5Etfw">August 31, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: DPS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA