Air Montenegro uvodi četiri nove destinacije za ljetnju sezonu

Tokom ljetnje sezone 2024. godine nacionalni avioprevoznik će letjeti ka četiri nove destinacije, i to Bakuu, Izmiru, Minhenu i Ostravi, saopšteno je iz Air Montenegra.

Kompanija će, kako se navodi,  po prvi put, ovoga ljeta, pokrenuti liniju prema Azerbejdžanu.

– Od juna 2024. godine iz Tivta ka Bakuu kompanija će letjeti dva puta sedmično, svakog ponedeljka i petka, a saobraćaj prema ovoj destinaciji će se vršiti do kraja septembra predstojeće godine- navodi se u saopštenju.

Osim povezanosti sa Turskom iz Podgorice i Tivta prema Istanbulu tokom cijele godine, Air Montenegro će tokom ljetnje sezone letjeti i ka Izmiru.

– Kompanija sa letovima iz Tivta prema Izmiru počinje u aprilu mjesecu, a saobraćaj će se odvijati tri puta sedmično (ponedeljkom, petkom i nedeljom) do kraja oktobra 2024. godine. Air Montenegro će tokom ljetnje sezone proširiti svoju ponudu i prema evropskom tržištu, pa ćemo od juna do kraja septembra 2024. godine svakog četvrtka i nedelje iz Podgorice letjeti prema Minhenu-Njemačka, a svakog utorka ka Ostravi-Češka- piše u saopštenju.

Kupovina karata ka novim destinacijama je moguća od 4. decembra, a u cijenu je osim taksi i ručnog prtljaga do 8kg, uključen i predati prtljag do 23kg.

Sve informacije o destinacijama, datumima letova i cijenama avio-karata dostupne su na sajtu www.airmontenegro.com.

Foto: Air Montenegro

NIKŠIĆ PROGNOZA