Abazović: Do kraja avgusta idejno rješenje i tender za put ka Veruši

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović najavio je da će do kraja avgusta biti gotovi idejno riješenje i tender za novi put prema Veruši.

„Na radost mještana brojnih sela koji gravitiraju oko Veruše, nakon ranije dogovorenih i realizovanih intervencija na petlji, sada krećemo u izgradnju novog puta koji će omogućiti cjelovito iskorišćavanje svih turističkih potencijala ovog kraja“, naveo je Abazović na Fejsbuk profilu. 

Naveo je i da je danas sa direktorom uprave za saobraćaj Dadom Vuksanovićem, i direktorom Monteputa Milanom Ljiljanićem bio gost mjesne zajednice i da su sa zadovoljstvom konstatovali da se dogovorene stvari realizuju kako su ranije dogovorili. 

„Posebno raduje što je sezona i broj posjetilaca na Veruši znatno veći nego ranijih godina. Sa novim putem to će tek doći do izražaja, a turistima će se omogućiti da uživaju u svakom djelu Crne Gore!
Idemo dalje, nema odmora, nema stajanja, tu smo za sve građane! Brendiramo Crnu Goru kao zelenu destinaciju“, zaključio je Abazović. 

Foto: Mediabiro

NIKŠIĆ PROGNOZA