Zeković: Inicirana odbornička radna akcija

Pozivam odbornike i odbornice u Skupštini opštine Danilovgrad i Skupštini Glavnog grada Podgorica da pristupimo prvoj odborničkoj radnoj akciji (ORA) kako bi kroz košenje, sadnju zelenila i utovar biljnog otpada, pomogli i doprinijeli da bulevar između naše dvije opštine bude u urednom i ispravnom stanju, apelovao je član Građanske inicijative “21. maj” i samostalni odbornik u Skupštini Glavnog grada Aleksandar Saša Zeković.

Navodi da je bulevar između Danilovgrada i Podgorice “zapušten i neuredan”.

“Radi o saobraćajnici od međunarodnog značaja i za njegovo pejzažno uređenje je neophodna adekvatna podrška i briga Vlade Crne Gore i službi opština Danilovgrad i Podgorica. Čitavom dužinom bulevara, posebno u završenom dijelu, razdjelne trake i ostrva su neuredna i zapuštena”, pojasnio je Zeković,

Napominje da bulevar između Podgorice i Danilovgrada ne samo da je unaprijedio kvalitet života građana već je “značajno unaprijedio brzinu i udobnost prijevoza putnika i robe”.

“Ovo je saobraćanijica koju koristi i značajan broj turista koji se očekuju već u maju, kada se na našem primorju održavaju i brojne manifestacije a tada proslavljamo i godišnjicu obnove nezavisnosti”, dodao je.

Apelovao je na odbornike da pristupe prvoj odborničkoj radnoj akciji.

“Pozivam odbornike i odbornice u Skupštini opštine Danilovgrad i Skupštini Glavnog grada Podgorica da pristupimo prvoj odborničkoj radnoj akciji (ORA) kako bi kroz košenje, sadnju zelenila i utovar biljnog otpada, pomogli i doprinijeli da bulevar između naše dvije opštine bude u urednom i ispravnom stanju. Bez obzira da li pripadamo političkoj većini ili manjini, ORA je i prilika da se bolje međusobno upoznamo i pomognemo da aktuelni sazivi lokalnih parlamenata budu funkcionalni timovi u kojima vlada uvažavanje i fokusiranost na efikasnost javnih službi i kvalitet života građana”, zaključio je Zeković.

izvor,foto:CDM

NIKŠIĆ PROGNOZA