Za liječenje četvorogodišnje djevojčice iz Rožaja potrebno 26.000 eura

Iz Nevladine organizacije (NVO) “Izvor života” apelovali su na sve u Crnoj Gori i dijaspori da pomognu u prikupljanju sredstava za liječenje četvorogodišnje Alide Murić iz Rožaja.

Iz NVO navode da Alida ima razvijen govor ali da ne može da hoda, a nakon konsultacija sa ljekarima u Istanbulu roditelji su dobili nadu za njeno izlječenje.

Neophodno je prikupiti 26.000 eura koliko iznose troškovi puta i boravka u Instanbulu. U nastavku su brojevi žiro računa na koje se novac može uplatiti iz Crne Gore i inostranstva.

“Alida ima jos četvoro braće i sestara, svi mladji od pet godina. Žive kao podstanari u jako teškim uslovima i jedina primanja su ona koja ostvaruju na Alidu. Porodica ima samo jednu želju a to je da Alida raste srećna i zdrava kao sva ostala djeca ,a za ostvarenje njihovih nada potrebno je 26 hiljada eura sa troškovima liječenja,boravka i puta koje oni ne mogu sami obezbjediti. Otac u svom vlašnistvu posjeduje malo šume koju planira da proda ali to je tek mali dio onog što Alidi treba”,navode iz NVO “Izvor života”.

foto: NVO “Izvor života”.

NIKŠIĆ PROGNOZA