Vuković: Radio Nikšić nas preko pola vijeka povezuje kao zajednicu

Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković bio je danas gost Radija Nikšić, a povod je bio Svjetski dan radija.

„Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv da danas, na Svjetski dan radija, budem gost Radija Nikšić. Važnost ovog medija koji traje i opstaje i u eri vizuelne kulture, uprkos izazovima koje donosi digitalno doba i rastuća popularnost televizije i društvenih mreža, više je nego evidentna“, istakao je Vuković.

„Radio Nikšić nas preko pola vijeka povezuje kao zajednicu, edukuje, informiše, zabavlja, daje prostora zanimljivim ljudima i idejama, kontinuirano afirmišući sve lijepo u našem gradu. Uvjeren sam da će Nikšićani, na poznatim „talasima“, i uduće pronalaziti mnogo pravovremenih i tačnih informacija, uz obilje kulturno-umjetičkih sadržaja — kao nečega čime se naročito ponosimo“, naveo je Vuković.

On je naglasio da svima koji su dio sebe utkali u dosadašnje, ali i buduće profesionalne uspjehe ovog medija srdačno čestita praznik.

„Lokalna samouprava će nastaviti da, u najvećoj mjeri mogućeg, pomaže rad lokalnog javnog servisa, svjesni ogromne uloge profesionalnih medija u procesu demokratizacije društva“, zaključio je Vuković.

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents