Vujović i Knežević novi načelnici OB Budva i OB Tivat

U cilju transparentnog obavještavanja javnosti i dalje profesionalizacije sistema bezbjednosti u Crnoj Gori, danas su na nivou Regionalnog centra bezbjednosti “Jug” izvršene sljedeće kadrovske promjene – za novog načelnika Odjeljenja bezbjednosti Budva imenovan je Dragoljub Vujović, dok je za načelnika Odjeljenja bezbjednosti Tivat postavljen Miodrag Knežević, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Dragoljub Vujović rođen je 19.5.1978. godine u Podgorici gdje je završio osnovnu školu. Srednju školu unutrašnjih poslova završio je u Kamenici 1997. godine a Policijsku akademiju u Beogradu 2002. godine. Radio je u Podgorici na poslovima pomoćnika, zamjenika i komandira stanice saobraćajne policije u rangu višeg policijskog inspektora.

Miodrag Knežević rođen je 8.9.1970. godine. Diplomirao je na Fakultetu za poslovni menadžment u Baru stekavši diplomu specijaliste- menadžera za poslovno- civilnu bezbjednost. Karijeru je započeo 1993. godine u Centru bezbjednosti Herceg Novi, od 1996.-2021. godine u rangu samostalnog policijskog inspektora, dok je od 2021. godine obavljao dužnost rukovodioca Stanice kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Tivat.

Foto: MUP

NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents