„Vjera da dobro na kraju uvijek pobjedi zlo vrijedna je svake žrtve i iskaz postojanja kosmičke pravde“

,,Vjera da dobro na kraju uvijek pobjedi zlo vrijedna je svake žrtve i iskaz postojanja kosmičke pravde. Na krilima te ideje tražimo inspiraciju u zajedničkoj namjeri da gradimo društvo u kome će zavladati mir, sreća i blagostanje“, istakao je dr Dritan Abazović, predsjednik Građanskog pokreta URA čestitajući svim pravoslavnim vjernicima Vaskrs i poželivši im da praznik provedu u miru, slozi, ljubavi, zajedno sa svojim bližnjima.

Abazović je poželio da žrtva na koju podsjeća ovaj veliki hrišćanski praznik ukaže i na vječne i neprolazne ljudske vrline, nadajući se da će Vaskrs sve građane podstaći na veće međusobno poštovanje, toleranciju i uvažavanje, kao osnovne vrijednosti našeg društva.

„U duhu Vaskrsa, neka nam pravda bude svetionik u izgradnji boljeg društva. Osvrnimo se na vrijednosti jednakosti, solidarnosti i poštovanja različitosti. Neka nam simbol vaskrsenja bude inspiracija da zajedno radimo na izgradnji pravednog i ekonomski blagoslovenog društva, bez obzira na naciju, vjeru ili bilo koju drugu pripadnost svih građana Crne Gore“, zaključio je Abazović.

Foto: GP URA

NIKŠIĆ PROGNOZA