(VIDEO) Ispovijest vaspitačice koja je radila kod Aca Đukanovića i akterke krađe vrijednog nakita

Vaspitačica i pravnica iz Nikšića Ana Pešukić pred kamerama je po prvi put pričala o radu kod njenog bivšeg poslodavca Aca Đukanovića, brata doskorašnjeg predsjednika države Mila Đukanovića. Portal Press objavio je prvi dio razgovora sa Anom Pešukić.

Radi se o ženi koja je priznala u tužilaštvu da je 2019. godine izvršila krađu vrijednog nakita iz porodične kuće Đukanovića.

Njoj se sada sudi u Višem sudu u Podgorici, na osnovu optužnice Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

Pešukić je za portal PRESS otkrila brojne javnosti nepoznate detalje vezane za kontakte Đukanovića sa nekim državnim funkcionerima, političarima, ali i nosiocima sudske vlasti i bezbjednosnog sektora.

Opisala je dokle seže neformalna moć brata doskorašnjeg predsjednika države, ali i nove detalje vezane za aferu “Limenka”, kupovinu Đukanovićevih akcija od Elektroprivrede Crne Gore (EPCG), njegovu tajnu Masonsku ložu…

Radi se o informacijama koje mogu biti interesantne i nadležnim državnim organima.

Portal PRESS će video zapis objaviti u dva dijela. Na zahtjev Pešukićeve njeno lice je blurovano.

Portal Press najavljuje da će drugi dio razgovora sa Pešukić objaviti sjutra. Kako taj portal prenosi Pešukić je pričala o krađi koju je počinila kod Aca Đukanovića, kakav problem je on imao sa čelnicom Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) Vanjom Ćalović, o tokovima novca porodice Đukanović…

Izvor, foto/video: PRESS

NIKŠIĆ PROGNOZA