(VIDEO) Family Fun Fest – najveći porodični festival u regionu sinoć otvoren u Herceg Novom

Najveći porodični festival u regionu, manifestacija Family Fun Fest sinoć je svečano otvorena na plaži “Žalo” u Herceg Novom. Zanimljivim muzičkim programom najavljen je festival namjenjen svim posjetiocima Herceg Novog, kao i njegovom stanovništvu, koji će trajati do 6. avgusta, saopšteno je iz Mediabiroa.

Nakon svečanog otvaranja brojna publika bila je u prilici da pogleda film “Encanto” u bioskopu na otvorenom pored mora.

Nakon što je, uz simbolično odbrojavanje, zajedno sa mališanima zvanično proglasila festival otvorenim, direktorica Turističke organizacije Herceg Novog, Milja Vitorović kazala je da je taj događaj prvenstveno značajan za omladinu Herceg Novog, te su polaznici škole glume “Maska” bili u prilici da učestvuju u samoj ceremoniji otvaranja.

“Tu su i naši plesači i djeca iz Muzičke škole, i to je veoma značajno, jer djeca uvijek rade sa dosta entuzijazma i zaista smo dobili sjajne ideje od njih. Najvažnije je da radimo srcem, i ovo zaista jeste takav festival, napravljen u želji da zabavi kako goste, lokalno stanovništvo tako i roditelje”, istakla je ona.

Naglasila je da će se na repertoaru naći veoma zanimljiv filmski program namijenjen za djecu različitih uzrasta, ali i za odrasle. Kako je dodala, bogat program porodičnog festivala biće održan na nekoliko lokacija.

„Tu su i muzičke večeri, već sjutra nas čeka nastup tribute benda ‘Abba Ring’ koji će se održati na Škveru, nakon njih, nastupiće i grupa ‘Magazin’ u parku Boka”, istakla je Vitorović i dodala da će program Family Fun Festa upotpuniti i dvije predstave za djecu, književne večeri, maskembali na otvorenom i zabavne večeri “Pokaži šta znas” koje su takođe namjenjene djeci.

Razdragani mališani uživali su sa svojim roditeljima u zabavi na Škveru, a za mlađanu Emiliju iz Beograda, posjetiteljku pomenutog festivala, gledanje filma na otvorenom predstavlja užitak za pamćenje.

Turista iz Bosne, koji već više od 15 godina ljetuje u Herceg Novom kazao je da program festivala obećava, te da mu se sami čin otvaranja jako dopao.

“Redovni smo gosti Herceg Novog zadnjih 15 godina, i zasta uživamo večeras ovdje”, poručio je on.

Izvor, foto, video: Mediabiro

NIKŠIĆ PROGNOZA