(VIDEO) Bračni par iz Italije očaran ljepotama Nikšića i Crne Gore

Nikšić iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetilaca ne samo iz zemlje već i iz okruženja. Zbog prirodnog bogatstva i geografskog položaja Slano jezero, idealno je mjesto za kampere. Da je tako, potvrđuje i bračni par iz Italije koji je prvi put u Nikšiću i Crnoj Gori.

Prema onome što su mogli vidjeti na slikama, Crna Gora je idealna destinacija za odmor i relaksaciju, jer udaljenost mora od Durmitora im omugućava da uživaju na svakom koraku i u svim krajevima.

Da bi u potpunosti doživjeli Nikšić i Crnu Goru nezaobilazna je gastro ponuda. Mnoge od tradicionalnih jela probali su po prvi put i ne kriju oduševljenje.

Bračni par Fonda sa lijepim utiscima, sačuvanim fotografijama u nestvarnim predjelima i pejzažima Crne Gore i sa osmjehom na licu, napuštaju naš grad, uz obećanje da će i naredne godine posjetiti Crnu Goru.

Ana Jokić

Foto/video: RTCG

1 komentar
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

E ovo su, tobože turisti. Ovi imaju auto staro, najmanje, 30 godina. Njihov jedini trošak, koji su napravili u CG jeste par flaša vode i ako su negdje kupili šta u samoposlugama. Možda i dopunili gorivo.
Paradajz turisti, kako volimo da kažemo za neke iz okruženja, su za ove „turiste“ visoko platežni gosti. Da se ne lažemo.

NIKŠIĆ PROGNOZA