U selu Kunj put pun rupa, taksisti neće da voze

Loš put pun rupa veliki je problem mještana sela Kunj nadomak Podgorice. Taksi prevoznici tim putem ni ne pomišljaju da voze, a vrlo često se zadesi da je neko od mještana bolestan, pa vozila Hitne pomoći ovuda proći.

Sreten Ivanović iz mjesta Kunj jedan je od mještana koji se suočava sa ovim ogromnim problemom. Od 16. aprila je na dijalizi, pa tri puta sedmično mora da odlazi u Klinički centar u Podgorici.  

„Kad završim sa dijalizom nekad se desi da ne mogu da hodam. Neprijatno mi je jer zdravstveni radnici dolaze za mene i moraju da me voze“, kazao je Ivanović u emisiji „Mreža“. 

Jedno vozilo KCCG se već pokvarilo, kaže Sreten, zbog ovog puta, a taksisti su izričiti – ovuda neće da voze. 

„Svaki taksista će me dovesti prvi put, a drugi put neće. Kaže „radije te vodim na Bioče, ali ovuda da vodzim neću“, požalio se Sreten. 

Mještani Kunja su se više puta obraćali nadležnima sa zahtjevom da im se put sanira, ali za sada ništa nisu postigli.

„Iz Puteva su mi rekli da imaju već prijava za ovaj put. Ali kažu, budžetom trenutno nije predviđeno Ne znam kakvo je to toliko opterećenje za budžet, samo dva kamiona trebaju samo da se ove rupe zakrpe. Ne tražim novi put, samo da se rupe zakrpe. Samo da se napravi da funkcionišemo normalno“, poručuje Sreten. 

Foto: Screenshot Mreža RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA