U Plužinama manifestacija “Dani Pivskog jezera”, medijski sponzor RTNK

Od petka (23.juna) pa zaključno sa nedjeljom (25.jun) u Plužinama će se održati manifestacija “Dani Pivskog jezera”. Manifestaciju, koja se održava po prvi put u Plužinama, organizuju Park prirode “Piva” i Opština Plužine, a medijski sponzor je RTNK.

“Program počinjemo u petak sa besplatnom školom pecanja i takmičenjem u pecanju! Druženje nastavljamo u subotu sa usponom na Zarisnik, sa koga se pruža jedan od najljepših pogleda na Plužine i Pivsko jezero. Nakon toga počinje dnevna žurka na gradskoj plaži uz DJ-a Funkellu, a u večernjem terminu drugi po redu koncert „PIVSKA PRIČA 2023“, koji otvara Emil Fetahović, a završavaju ga, svima nama dobro poznati Lexinton Bend. Tokom svih dana trajanja manifestacije, sa nama će biti prijatelji iz Cruft beer karavana”, najavili su iz Parka “Piva”.

Poslednji dan manifestacije, odnosno nedjelja, kažu da je rezervisan za aktivnosti na jezeru, kupanje, uz besplatnu školu kajaka i krstarenje jezerom.

Za školu i takmičenje u pecanju, uspon na Zarisnik, kao i za školu kajaka i krstarenja, naglašavaju organizatori, prijave su obavezne i to na sledeće brojeve telefona 382 68 418 917 i +382 69 465 596.

foto:Park prirode „Piva“

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA