Sea Dance se i zvanično preselio u Hrvatsku, na ostrvo Krk

Sea Dance festival neće biti organizovan u Crnoj Gori, a specijalna edicija pod simboličnim sloganom Sea Dance in Exile, biće održana od 17. do 19. avgusta, na zlatnom ostrvu Krk u Hrvatskoj, saopštili su iz organizacije festivala.

Kako su naveli organizatori, furiozan program predvodi jedan od najboljih DJ-eva i producenata današnjice – Alok, koji je ušao u istoriju kao jedini DJ koji je čak dva puta nastupao pred više od milion ljudi.

„Ova brazilska megazvijezda, na najprestižnijoj DJ Mag listi rangiran je kao četvrti najbolji DJ na svijetu, uz velikane Davida Guettu, Martina Garrixa i Armina Van Buurena, a više od 50 miliona pratilaca čine ga drugim najpopularnijim DJ-em na svijetu. Alok će na Sea Dance in Exile donijeti planetarno poznate hitove poput „„Hear Me Now”, „Piece Of Your Heart”, i „Deep Down”, za najvreliji vrhunac ljeta u jednom od najsunčanijih djelova Evrope“, istakli su iz organizacije. 

Naveli su da će na festivalu nastupiti i francuska globalna senzacija Willy William, čiji hitovi, kako su kazali, broje preko pet milijardi pregleda i strimova.

„Njegova svojevrsna ljetnja himna „Mi Gente” sa J. Balvinom, inače je omiljena numera Bijonse i Baraka Obame. Njima se pridružuje i DJ superstar Fedde le Grand, jedna od najznačajnijih figura svjetske house scene, ali i mnogi drugi“, naveli su organizatori. 

Kako su naveli, „Sea Dance in Exile jedan je od više događaja koji će slaviti sve što je Sea Dance festival do sada donio festivalskoj kulturi, kako Crne Gore, tako i regiona i cijelog svijeta“.

Foto: Sea Dance

NIKŠIĆ PROGNOZA