Šaranović: Uprava policije pokazala da zločine neće ignorisati

Hapšenje tri strana državljanina zbog sumnje da su izvršili krivično djelo trgovina ljudima u saizvršilaštvu, samo je jedno u nizu pobjeda u bespoštednoj i trajnoj borbi protiv kriminala koji pokušava da potkopa temelje našeg društvenog poretka, rekao je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

Kako piše u saopštenju tog resora, Šaranović je poručio da postaje sve jasnije da djela koja zadiru u osnovna ljudska prava, koja se ogledaju u nemilosrdnoj eksploataciji i ponižavanju, neće biti prenebregnuta ni pod kojim okolnostima.

“Takve postupke naše društvo i naša država dočekuju sa nepokolebljivom riješenošću i stegom pravde koja ne poznaje milost prema onima koji ih čine”, navodi Šaranović.

Pohvalio je, kako se navodi, odlučnu akciju pripadnika Uprave policije prilikom hapšenja u Tivtu.

“Odlučna akcija pripadnika Uprave policije stoji kao čvrst dokaz da se ni jedan zločin neće ignorisati i da će zakon neminovno stići sve one koji se odvaže da ga prekrše. Kao narod i kao suverena država, ostajemo nepokolebljivi u našoj zajedničkoj odluci da se suprotstavimo svakoj sjenci kriminala i ovo je samo mali signal svim pojedincima koji zastupaju puteve bezakonja: vaša djela će biti razotkrivena, vaši postupci će biti podvrgnuti pravednom sudu, i vi ćete odgovarati u skladu sa punom težinom izvršenih djela”, zaključeno je u saopštenju.

Foto: Dan

NIKŠIĆ PROGNOZA