Saradnja i donacija od 7.500 eura: Zajedno za osmijeh koji vrijedi više

Sekretarka za kulturu i sport Glavnog grada Ana Medigović i direktorica Nevladinog udruženja Nacionalni osmijeh Crne Gore Milica Knežević potpisale su danas Memorandum o saradnji, pri kojem će naš Sekretarijat biti partner u projektu pod nazivom Njihov osmijeh vrijedi više, saopšteno je iz Glavnog grada.

Naime, kako su pojasnili, Sekretarijat za kulturu i sport je odlučio da kompletan iznos od kotizacija učesnika manifestacije Trofej Podgorice – ukupno 7.500 eura – usmjeri Nacionalnom osmijehu Crne Gore za renoviranje sportskog igrališta u dvorištu Dječijeg doma Mladost u Bijeloj.

“Lijepo je biti dio jednog ovakvog projekta. Drago mi je što su kolege iz sportskog odsjeka prepoznale način i rad našeg partnera i što će novac kroz ovu akciju biti doniran u humanitarne svrhe, onima kojima je najpotrebniji”, istakla je Ana Medigović.

Sastanku su prisustvovali i pomoćnik sekretarke Miloš Antić i Snežana Ivanović, idejni tvorac projekta Njihov osmijeh vrijedi više, koji će u aprilu proslaviti dvije decenije rada.

“Veliko je zadovoljstvo što je jedna respektabilna institucija kao što je Sekretarijat za kulturu i sport sa organizatorima turnira Trofej Podgorice na ovaj način reagovao i donirao nam značajnu svotu novca. Uvjereni smo da ćemo zajedničkim snagama uspjeti da do aprila, kada tradicionalno organizujemo posjetu i podjelu poklona šticenicima Doma u Bijeloj, renoviramo i njihov teren, što bi bila velika stvar za djecu”, naveli su iz Nevladinog udruženja Nacionalni osmijeh Crne Gore.

foto:Glavni grad

NIKŠIĆ PROGNOZA