Pukla vodovodna cijev u krugu KCCG, obavljaju se samo hitne intervencije

Zbog pucanja glavne vodovodne cijevi u krugu Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) u toj ustanovi će se obavljati samo hitne intervencije.

Iz KCCG su saopštili da je došlo do pucanja glavne vodovodne cijevi u krugu te ustanove što je, kako su kazali, u ovom trenutku izazvalo otežano vodosnadbijevanje.

Oni su kazali i da je Služba za inžinjering i tehničko održavanje KCCG odmah reagovala i u saradnji sa interventnom ekipom Vodovoda i kanalizacije Podgorica intenzivno radi na sanaciji nastalog kvara.

„Budući da je navedeni kvar izazvao smanjeni pritisak snadbijevanja vodom u našoj ustanovi, te samim tim i dovoljne količine za medicinske aparate u operacionim salama, u cilju bezbjednog zbrinjanjavnja pacijenata sa hitnim stanjima, trenutno smo obustavili elektivni, odnosno, planirani program“, kazali su iz KCCG.

Poručili su da će se i dalje bezbjedno izvoditi sve hitne intervencije.

„Prema informacijama sa kojima u ovom trenutku rasplažemo očekujemo brzo otklanjanje kvara nakon čega će KCCG, maksimalnim angažovanjem zaposlenih, nastaviti sa redovnim procesom rada“, kazali su iz KCCG.

Foto: KCCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA