Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG), koji je upozorio na moguće sitnije odrone duž klisura i usjeka.

Iz AMSCG su vozačima savjetovali da imaju strpljenja u vožnji i poštuju pravila saobraćaja.

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani zbog rekonstrukcije, saobraćaj će biti obustavljen od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Na regionalnom putu R-13, na dionici Bioče-Mateševo, od Nožica do Lopata, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Saobraćaj na regionalnom putu R-19, dionica Mateševo-Andrijevica, od Mateševa do Trešnjevika obustavljen je za sve vrste vozila deset do 14 sati.

Saobraćaj na magistralnom putu M-5 Ribarevine –Dračenovac u mjestu Rožaje promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Saobraćaj na putu Mateševo – Kolašin, zbog rekonstrukcije je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-8 Lipci-Grahovo –Vilusi i Debeli Brijeg –Kotorm saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog najednosmjerni od sedan do 19 sati zbog asfalturanja.

Saobraćaj na magistralnom putu M-5 Ribarevine – Draćenovac, u mjestu Rožaje, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Budvi je, na putu od Prijevora do Lastve Grbaljske, zbog radova na regionalnom vodovodu, saobraćaj promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a totalno obustavljen od deset do 14 sati.

Izvor: Mina

Foto: Ilustracija

NIKŠIĆ PROGNOZA