Potpisan ugovor za izradu glavnog projekta stadiona u Ulcinju

Dugo očekivani san svih ljubitelja sporta svakim danom sve je bliži stvarnosti. Danas je potpisan ugovor sa projektantskom kućom „Decom Montenegro“ doo u saradnji sa projektantskom i inženjerskom kućom „Pro Ing“ za izradu glavnog projekta Ulcinjskog stadiona, što je veliki korak ka ostvarenju dugogodišnjeg sna, saopšteno je iz Opštine Ulcinj.

Kako se navodi u saopštenju, to je posljednji korak, prije početka radova, čiji se završetak očekuje do septembra 2024. godine. Vrijednost ove investicije je 200.000,00 eura, što govori o ozbiljnosti ovog veličanstvenog projekta za Opštinu Ulcinj.

“Nakon izrade glavnog projekta biće napravljen dogovor sa Fudbalskim savezom Crne Gore, koji će finansirati radove na Ulcinjskom stadionu”, dodaju.

Dok Opština intenzivno radi na realizaciji ovog projekta, naš lokalni klub „Otrant“ postiže odlične rezultate sa 16 utakmica bez poraza i bliži je nego ikada prvoj ligi Crne Gore!

“Ova decenija je decenija sporta i nadamo se da ćemo sljedeće godine ulazak u prvu ligu proslaviti kamenom temeljcem za Ulcinjski stadion”, zaključuju.

Foto: Opština Ulcinj

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA