Podgorica: Vozilo „pauk“ oborilo dva stuba i oštetilo vozila

U Ulici Novaka Miloševa vozilo „pauk“ zakačilo je novogodišnje ukrase i oborio dva stuba javne rasvjete. Stubovi su oštetili dva vozila, a kako je kazao Branko Kovačević, v.d. direktora Uprave za inspekcijske poslove, vlasnicima će biti nadoknađena šteta.

„Naš kran je visok 4,20 metara, a sajla na stubovima rasvjete se stavlja na visini od 6,60 metara. Zadnji ukras ili svjetiljka ne smije biti niža od 4,60 metara. Ovo se desilo najvjerovatnije zbog toga što se sajla olabavila iz nekog razloga i došla je na visini nižoj od 4,60 metara. Pauk je naišao i zakačio. To za njega nije teret tako da nije osjetio da ga nešto koči“, rekao je Kovačević.

Kovačević kaže da su oštećena dva vozila, te da je policija uradila zapisnik.

„Iz našeg redovnog osiguranja, jer mi osiguravamo i naše vozilo i teret koji prevozimo, vlasnici ova dva oštećena vozila će biti obeštećeni. Sreća je da nije bilo žrtava. Dolazila je i saobraćajna policija. Naša i ekipa Komunalnih usluga pošli su da provjere i druge sajle da se nijesu spustile. Komunalne usluge će reagovati u najkraćem mogućem roku u Ulici Novaka Miloševa. Zamijeniće dva oštećena stuba“, kazao je Kovačević.

Foto: Fejsbuk

NIKŠIĆ PROGNOZA