Počela javna rasprava o Strateškom planu razvoja Opštine Nikšić

Javna rasprava na temu Strateški plan razvoja Opštine Nikšić za period 2023-2028. godine počela je danas i trajaće do 25.oktobra.

Organizator je Opština Nikšić iz koje su uputili poziv  zainteresovanim predstavnicima institucija, privrednih društava, ustanova, preduzetnika, mjesnih zajednica, nevladinih organizacija i građani da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju i unapređenju Nacrta Strateškog plana razvoja opštine Nikšić.

“Centralna javna rasprava će se održati 23.10.2023 godine, sa početkom u 10h u sali br. I u zgradi opštine Nikšić. Sa Nacrtom Strateškog plana razvoja opštine Nikšić za period 2023-2028. godine zainteresovani se mogu upoznati na sajtu Opštine Nikšić www.niksic.me, kao i u prostorijama Sekretarijata za investicije i projekte: II sprat, kancelarija br. 16 u zgradi Opštine Nikšić, u periodu od 10:00h – 14:00h. Predlozi, primjedbe, sugestije i mišljenja na tekst Nacrta Strateškog plana razvoja opštine Nikšić za period 2023 – 2028. godine, mogu se dostaviti u pisanoj formi Sekretarijatu za investicije i projekte ili na e-mail adresu: sip@niksic.me”, navode iz Opštine Nikšić.

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA