Pejović: Pljevlja su kroz godine postala simbol jedinstva i solidarnosti

Povodom Dana Opštine Pljevlja, potpredsjednik Skupštine Crne Gore Boris Pejović uputio je čestitku predsjedniku opštine Pljevlja Dariju Vranešu, predsjednici Skupštine opštine Jovani Tošić kao i svim građankama i građanima opštine Pljevlja, saopšteno je iz Skupštine. 

„U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime, želim izraziti iskrene čestitke, predsjedniku Opštine Dariju Vranešu, predsjednici Skupštine opštine Jovani Tošić, odbornicama i odbornicima kao i svim građanima Pljevalja. Kroz godine, Pljevlja su postala simbol jedinstva i solidarnosti, a nadam se da će sa tim trendom i nastaviti i u budućnosti. Pljevlja imaju značajan ekonomski potencijal, posebno u sektorima energetike, turizma i poljoprivrede“, naveo je Pejović.

Prema njegovim riječima, odlučnost i predanost lokalne zajednice u ostvarivanju ovih razvojnih šansi su ključne za dalji napredak i unapređenje kvaliteta života svih građana. 

„Veoma je važno naglasiti da opština Pljevlja predstavlja dom različitim zajednicama koje žive zajedno u harmoniji, poštujući i cijeneći različitosti. Ovaj sklad predstavlja snagu Pljevalja i doprinosi izgradnji otvorenog i tolerantnog društva. Uprkos velikom broju problema i izazova, iskreno se nadam da ćemo zajedničkim snagama i saradnjom na svim nivoima, uraditi sve što je moguće kako bi u budućnosti Pljevlja povratila status industrijskog magnata u ovom djelu Crne Gore“, poručio je Pejović.

Poželio je da im budući dani donesu još više prosperiteta, zajedništva i blagostanja.

Foto: RTNK

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA