Otvoreni olimpijski bazen u okviru SC „Morača“ bilježi veliku posjećenost

Sportsko rekreativni kompleks u okviru SC “Morača” sastoji se od otvorenog olimpijskog i zatvorenog vaterpolo bazena koji su opremljeni u skladu sa međunarodnim standardima, tako da pružaju vrhunske uslove za trenažni proces sportista i održavanje najvećih takmičenja, kao i za rekreaciju građana, kazali su iz Glavnog grada.

Kako navode u saopštenju, gradski bazeni tokom cijele godine imaju ulogu javnog kupališta, pa predstavljaju atraktivno i omiljeno mjesto za odmor i rekreaciju. Usluge na bazenima su dostupne djeci i mladima, pa se tako u okviru gradskih bazena organizuje škola plivanja i vaterpola koju pohađa veliki broj polaznika.

Dodaju da je od dana puštanja u rad otvorenog olimpijskog bazena 01. juna, bazen posjetilo preko 3.500 korisnika. 

„Natkriveni vaterpolo bazen u sklopu Sportskog Centra “Morača” će od četvrtka ponovo pružati usluge u skladu sa dnevnim rasporedom rada i kućnim redom na bazenima nakon što je od 19. juna bio zatvoren za korisnike, odnosno nije pružao usluge zbog redovnog godišnjeg održavanja“, kazali su iz Glavnog grada.

Cijena ulaznica je, kako navode, ostala nepromijenjena u odnosu na prošlu godinu. 

Zatvoreni vaterpolo bazen:

Karta za 1 sat korišćenja za odrasle iznosi 2,50€ i  u terminima od 8 do 14 sati i od 15 do 22 sata.

Karta za 1 sat korišćenja za dijete starosti od pet do 12 godina u pratnji roditelja iznosi 1,00 euro u treminima od 8 do 14 sati i od 15 do 20 sati.

Za dijete starosti do pet godina u pratnji roditelja (1 sat), ulaz je besplatan.

Otvoreni olimpijski bazen:

Dnevna ulaznica za odrasle u terminima od 08 do 12 sati je 2,50 eura, a u terminu od 14 do 19 sati je 3,00 eura,  dok cjelodnevna ulaznica iznosi 5,00 eura.

Za dijete do pet godina, uz pratnju roditelja, ulaz je besplatan.

„U periodu od 08. do 16. jula biće održano “Evropsko prvenstvo za vaterpoliste U15” u organizaciji Vaterpolo plivačkog Saveza Crne Gore i pod pokroviteljstvom Glavnog grada, i u tom periodu, otvoreni olimpijski bazen i zatvoreni vaterpolo bazen neće pružati usluge korisnicima“, navode u saopštenju.

Iz Glavnog grada zaključuju da će društvo „Sportski objekti“ i u narednom periodu nastojati da kvalitetom pruženih usluga u sportskim objektima kojim upravlja na najbolji način isprati sve sportske manifestacije, čime će doprinijeti razvoju sporta, fizičke kulture i obogaćivanju turističke ponude ne samo u glavnom gradu, već i na nivou Crne Gore.

Foto: Glavni grad

NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents