Osam parova ljubav krunisalo na kolektivnom vjenčanju

Osam parova iz Crne Gore krunisalo je juče svoju ljubav brakom na kolektivnom vjenčanju u Beranama. Ritual koji je upriličila lokalna uprava trebalo bi da već dogodine postane masovniji i posluži kao promocija ljubavi, zajedništva i sreće. Tako govore i mladenci i organizatori svečane ceremonije koju je zabilježila ekipa Javnog servisa.

Ritual koji se vraća u Berane i osam parova. Ceremonija kojom su neki ovjerili decenije svoje ljubavi, a drugi potpisom krunisali početak zajedničkog života.

Hotel „Berane“ bio je mjesto na kojem su mladenci počeli novo životno razdoblje. I to u atmosferi koju će pamtiti i prepričavati. Organizatori vjeruju da će bračna sreća trajati, a kolektivno vjenčanje nastaviti tradiciju.

Kolektivno vjenčanje je prilika da se promoviše ljubav ali i prezentuje jedna crnogorska sredina. Zato ni privrednici Berana nijesu škrtarili.

Za mladence su obezbijedili prigodne poklone, pa čak i mini medeni mjesec. Tako je u svečanoj atmosferi, uz muziku i ples protekao svadbeni junski dan.

Izvor, foto: RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA