Oprez zbog mokrih puteva i mogućih odrona

U Crnoj Gori danas se saobraća po mokrim putevima, uz mjestimično smanjenu vidljivost, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMS).

Iz AMS-a su upozorili moguće sitnije odrone i savjetovali vozačima opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih pravila.

„Na dionicama gdje se izvode radovi režim saobraćaja je izmijenjen, obavezno je poštovanje postavljene signalizacije“, kaže se u saopštenju.

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani saobraćaj će zbog minitanja biti obustavljen od osam sati i 30 minuta od 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Saobraćaj na magistralnom putu M-5 Ribarevine – Draćenovac, u mjestu Rožaje, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 Podgorica-Bioče, zbog izgradnje Bulevara Vilija Branta, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni, a moguće su povremene obustave ne duže od 15 minuta.

Na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat-Krtolska raskrsnica, u mjestu Donja Lastva, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu radova.

Od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Budvi je, na putu od Prijevora do Lastve Grbaljske, zbog radova na regionalnom vodovodu, saobraćaj promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a obustavljen od deset do 14 sati.

Izvor: MINA

Foto: Pixabay

NIKŠIĆ PROGNOZA