Oprez zbog mokrih puteva i mogućih odrona

Na putevima u Crnoj Gori frekfencija vozila jutros je umjerena, a na dionicima koje su mokre iz Auto moto saveza (AMSCG) savjetuju maksimalno opreznu vožnju.

Iz AMSCG-a su upozorili na moguće sitnije odrone.

– Na dionicama gdje se izvode radovi režim saobraćaja je izmijenjen, obavezno je poštovanje postavljene signalizacije, kaže se u saopštenju, prenosi Mina.

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Saobraćaj na putu Mateševo – Kolašin, zbog rekonstrukcije je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani saobraćaj će zbog minitanja biti obustavljen od osam sati i 30 minuta od 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Saobraćaj na magistralnom putu M-5 Ribarevine – Draćenovac, u mjestu Rožaje, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 Podgorica-Bioče, zbog izgradnje Bulevara Vilija Branta, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni, a moguće su povremene obustave ne duže od 15 minuta.

Na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat-Krtolska raskrsnica, u mjestu Donja Lastva, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu radova.

Od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Budvi je, na putu od Prijevora do Lastve Grbaljske, zbog radova na regionalnom vodovodu, saobraćaj promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a obustavljen od deset do 14 sati.

NIKŠIĆ PROGNOZA