Od danas javna rasprava o privremenom skladištenju građevinskog otpada u Nikšiću

Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj Opštine Nikšić od danas organizuje javnu raspravu na temu „Odluka o načinu privremenog skladištenja neopasnog građevinskog otpada i uslovima zaštite životne sredine“.

Javna rasprava će trajati do 11. juna, kada će biti održana centralna javna rasprava u zgradi Opštine Nikšić, sala br. 1 sa početkom  u 10h.

„Pozivaju se zainteresovani predstavnici privrednih društava, mjesnih zajednica, nevladinih organizacija, preduzetnici i građani da uzmu učešće u razmatranju Odluke o načinu privremenog skladištenja neopasnog građevinskog otpada i uslovima zaštite životne sredine. Sa tekstom nacrta navedene Odluke zainteresovani učesnici mogu se upoznati u prostorijama  Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj,VII sprat kancelarija br. 5, svakog radnog dana od 12-14 časova kao i na web stranici Opštine Nikšić www.niksic.me. Predlozi, primjedbe, sugestije i mišljenja na tekst Nacrta navedene odluke mogu se saopštiti usmeno ili u pisanoj formi Sekretarijatu za komunalne poslove i saobraćaj, kao i na email Sekretarijata kpsvsekretarijat@t-com.me“, navode iz Sekretarijata.

foto: Opština Nikšić

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA