Nikšić: Javna rasprava o određivanju lokacije za privremeno skladištenje neopasnog građevinskog otpada

Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj Opštine Nikšić organizuje javnu raspravu na temu Odluka o određivanju lokacije za privremeno skladištenje neopasnog građevinskog otpada.

Iz Sekretarijata pozivaju zainteresovane predstavnike privrednih društava, mjesnih zajednica, nevladinih organizacija, preduzetnike i građane da uzmu učešće u razmatranju Odluke o određivanju lokacije za privremeno skladištenje neopasnog građevinskog otpada.

Javna rasprava će se održati u periodu od 07. do 21. februara 2024. godine, dok će se centralna javna rasprava održati 21. februara u zgradi Opštine Nikšić, sala br. 1 sa početkom u 10 časova.

Sa tekstom nacrta navedene Odluke zainteresovani učesnici mogu se upoznati u prostorijama Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj, VII sprat kancelarija br. 5, svakog radnog dana od 12-14 časova kao i na web stranici Opštine Nikšić www.niksic.me.

Predlozi, primjedbe, sugestije i mišljenja na tekst Nacrta navedene odluke mogu se saopštiti usmeno ili u pisanoj formi Sekretarijatu za komunalne poslove i saobraćaj, kao i na email Sekretarijata kpsvsekretarijat@t-com.me.

Foto: RTNK

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents