Najvažnije informacije o radu konzilijuma dostupne na sajtu KCCG

Najvažnije informacije o radu konzilijuma koji se održavaju u Kliničkom centru (KCCG) dostupne su na zvaničnom veb-sajtu te zdravstvene ustanove – www.kccg.me.

U KCCG se, kako su naveli iz te zdravstvene ustanove, održavaju opšti specijalistički, supspecijalistički i multidisciplinarni konzilijumi.

„Oni predstavljaju ključnu komponentu u procesu dijagnostikovanja i liječenja, jer uključuju saradnju više medicinskih stručnjaka i njihovih saradnika radi donošenja najboljih mogućih odluka za svakog pacijenta ponaosob“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da građani, pored informacija o radu specijalstičkih i supspecijalističkih ambulanti, na veb-sajtu na adresi https://kccg.me/poliklinika/, mogu pronaći najvažnije informacije o radu konzilijuma Instituta za bolesti djece, Instituta za onkologiju, Stomatološke i Poliklinike za adultne pacijente.

Na toj adresi, kako su rekli iz KCCG, mogu se pronaći informacije koje se odnose na naziv konzilijuma, vrijeme i mjesto održavanja, kontakt telefon i termin za dobijanje informacija, potrebnu dokumentaciju, kao i informacija da li je neophodno prisustvo pacijenta konzilijumu.

„Pozivamo sve građane koji su upućeni za konzilijarno mišljenje u našu ustanovu da prethodno posjete naš veb-sajt, što će omogućitii operativni i funkcionalan rad tog važnog segmenta naše ustanove“, navodi se u saopštenju.

KCCG, kako su poručili, ostaje posvećen pružanju najbolje moguće zdravstvene zaštite svima kojima je ona potrebna.

Foto: KCCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA