„Najbolje iz Crne Gore“ svakog vikenda u oktobru

Tradicionalni, jubilarni, deseti sajam „Najbolje iz Crne Gore“, koji će ove godine podržati Ministarstvo poljoprivrede, ruralnog razvoja i vodoprivrede, održaće se tokom tri uzastopna vikenda u oktobru, u Big Fashion Šoping Molu, navode organizatori.

“Tokom ovih datuma, (13/14, 20/21 i 27/28) posjetioci shoping mola će moći besplatno da degustiraju i kupe vrhunske, domaće, tradicionalne proizvode iz svih krajeva Crne Gore. Na štandovima će se naći: med i pčelinji proizvodi, pršut, različite vrste sireva, masline i maslinovo ulje, domaći sokovi, ljekovito bilje, voće i povrće, vino, organski proizvodi…”, navodi se u saopštenju.

Sajam „Najbolje iz Crne Gore“ predstavlja idealnu priliku za proizvođače da se povežu, razmijene iskustva i identifikuju izazove sa kojima se suočavaju u proizvodnji i distribuciji, posebno u kontekstu aktuelne inflacije.

“Ovaj događaj takođe omogućava izlagačima da uvjere posetioce u kvalitet i originalnost svojih proizvoda. Pozivamo sve zainteresovane proizvođače hrane da nam se pridruže i prijave za ucesće na broj 069/066-270. Još uvijek postoji slobodnih mjesta za izlaganje. Cilj ovogodišnjeg sajma je dodatno podići svijest potrošača o važnosti kupovine domaćih proizvoda”, navodi se u saopštenju.
Kako kažu, imaju želju da crnogorski prehrambeni proizvodi postanu prepoznatljivi i rado viđeni u svakoj potrošačkoj korpi.

“Sajam „Najbolje iz Crne Gore“ pruža jedinstvenu priliku da se zainteresovana javnost uvjeri u raznovrsnost i kvalitet crnogorske proizvodnje, a o tome svjedoči interesovanje od preko 20 hiljada posjetilaca koji svake godine posjete ovaj sajam”, zaključeno je u saopštenju.

Foto: Najbolje iz Crne Gore 

NIKŠIĆ PROGNOZA