Micev podnio ostavku u Zavodu za hidrometeorologiju

Vršilac dužnosti pomoćnika direktora Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Branko Micev je 28. novembra podnio je ostavku na tu funkciju.

Kako se navodi u rješenju koje je objavljeno na sajtu Vlade, Micevu, koji je i rukovodilac Sektora za meteorologiju i kvalitet vazduha, prestaje vršenje navedene dužnosti na lični zahtjev.

“Branko Micev, određen je Rješenjem Vlade Crne Gore 15. juna za v.d. pomoćnika direktora Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju – rukovodioca Sektora za meteorologiju i kvalitet vazduha, do postavljenja pomoćnika direktora – rukovodioca ovog sektora, a najduže šest mjeseci. Imajući u vidu da je imenovani podnio ostavku 28. 11. 2023. godine, za prestanak vršenja dužnosti na radno mjesto v.d. pomoćnika direktora – rukovodioca Sektora za meteorologiju i kvalitet vazduha, prije isteka šest mjeseci iz ličnih razloga, predlažem da Vlada Crne Gore uvaži predlog i shodno zakonskim propisima, donese rješenje o prestanku vršenja dužnosti imenovanom.

Vlada Crne Gore je razmotrila i prihvatila predlog direktorice Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju i, shodno svojim ovlašćenjima iz člana 61 stav 2 Zakona o državnim službenicima i namještenicima, donijela Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v. d. pomoćnika direktora Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju – rukovodioca Sektora za meteorologiju i kvalitet vazduha Branka Miceva, na lični zahtjev”, navodi se u obrazloženju Vlade.

Foto: RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents