Martinović čestitao Ramazanski Bajram

Predsjednik Opštine Kolašin i potpredsjednik Demokrata Vladimir Martinović čestitao je danas sugrađanima islamske vjeroispovijesti Ramazanski Bajram.

Čestitku prenosimo u cjelosti:

Svim sugrađankama i sugrađanima i svim građankama i građanima Crne Gore islamske vjeroispovijesti, čestitam i želim srećan i blagosloven Ramazanski Bajram.

Ovaj praznik je važan događaj u islamskom kalendaru, koji nas podsjećana dragocjene vrijednosti kao što su solidarnost, bratstvo, ljubav i saosjećanje.

Predstavlja vrijeme koje treba provesti u molitvi, refleksiji i zahvalnosti, a takođe i u druženju sa najbližima i prijateljima.

Nadam se da ćete ove godine uspjeti da se okupite sa svojim bližnjima i prijateljima, te da ćete se zajedno radovati ovom prazniku.

Izražavam puno poštovanje prema vašoj vjeri i tradiciji i nadam se da ćemo u budućnosti zajednički raditi na unapređenju našeg jedinstva u različitostima i stvaranju bolje budućnosti za sve nas.

Još jednom, želim vam srećan i blagosloven Ramazanski Bajram, neka bude ispunjen mirom, radošću i blagostanjem, poručio je Martinović.

NIKŠIĆ PROGNOZA