Mandić posjetio Nikšić, sa Kovačevićem obišao nekoliko lokalnih javnih ustanova i preduzeća

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević kazao je da je danas u posjeti Nikšiću bio predsjednik Skupštine Crne Gore, Andrija Mandić.

„Nakon sastanka u zgradi Opštine Nikšić obišli smo sa direktorom RTVNK Nikolom Markovićem radove na novoj zgradi Radio-Televizije Nikšić koji su u završnoj fazi, posjetili Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis gdje smo se sastali sa direktorom Đorđijem Malovićem i njegovim timom. U okviru toga posjetili smo i kancelariju inicijative Nikšić – Evropska prestonica kulture 2030 koja se nalazi u Tehnopolisu“, naveo je Kovačević na svom fejsbuk profilu.

Potom su, kako je dodao, posjetili JU Zahumlje gdje su se sastali da sa direktorom Miodragom Čizmovićem i njegovim timom.

„Obišli smo radove na novom Vatrogasnom domu zajedno sa komandirom Službe zaštite i spašavanja Slavkom Tadićem i brojnim pripadnicima Službe kao i radove na rekonstrukciji ulice Voja Deretića. Posjetili smo Dvorac kralja Nikole čija je rekonstrukcija u završnoj fazi.

Na kraju ove posjete imali smo sadržajan sastanak u EPCG sa predsjednikom borda direktora te kompanije Milutinom Đukanovićem kao i izvršnim direktorom Ivanom Bulatovićem i brojnim predstavnicima menadžmenta EPCG, EPCG – Solar gradnje i EPCG Željezare Nikšić“, zaključio je Kovačević.

Foto: Fejsbuk/Marko Kovačević

NIKŠIĆ PROGNOZA