Lekić najbolji kandidat za direktora Rudnika uglja

Odbor za odbranu prava srpskog naroda organizuje sjutra 6. novembra, u 9 časova protest uoči sjednice Odbora direktora pljevaljskog Rudnika uglja na kojoj će biti izabran izvršni direktor. Kako navode podršku za tu funkciju ima doskorašnji direktor Milan Lekić i neće dozvoliti zvaničnoj Podgorici da potčini pljevaljski narod.

„Uprkos svim našim upozorenjima i bratskim sugestijama, zvanična Podgorica ne odustaje od potrebe da potčini pljevaljski narod svojim prizemnim interesima. U maniru klasičnih kolonijalnih upravnika, ne obazirući se na interese i prosperitet našeg grada, određene strukture među kojima posebno nečasnu ulogu igra aktuelni ministar sporta Dragoslav Šćekić, vrše pritisak na članove Odbora direktora pljevaljskog Rudnika uglja u susret sjutrašnjoj sjednici na kojoj će biti izabran izvršni direktor. Pritisci su pojačani nakon predloga Komisije za imenovanje koja je preporučila Odboru direktora da je kandidat Milan Lekić najbolji i najkompetentniji od svih za tu najodgovorniju funkciju u kompaniji“, navode u saopštenju Odbora.

Poručili su ministru Šćekiću i svim njegovim prijateljima koji učestvuju u ovim, kako navode, nečasnim zakulisnim radnjama, da relaksiraju članove Odbora direktora i dopuste im da odlučuju po zakonu i njihovoj ličnoj savjesti.

„Pljevljaci neće posmatrati ovu ujdurmu skrštenih ruku. Znali su Pljevljaci da kažu ne i tiraninu Milu Đukanoviću, znaće i jednom ministru sporta Šćekiću. Nećemo dozvoliti ponižavanje dostojanstva našeg grada i ovog naroda. Zato, u ponedjeljak, 6. novembra, u 9 časova, okupićemo se ispred upravne zgrade Rudnika uglja, kako bismo zaštitili čast naših Pljevalja i sačekali odluku Odbora direktora“, poručili su u saopštenju Odbora ua odbranu prava srpskog naroda.

Foto: TVCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA