Krivična prijava zbog krađe šljunka u naselju Botun

Podgorička policija je, postupajući na osnovu saznanja dobijenih nakon snimka objavljenog na društvenim mrežama, izašla na lice mjesta i zatekli  prarkiranu radnu mašinu i jasne tragove zahvatanja šljunka.

Nakon preduzetih radnji podnijeta je krivična prijava protiv Z.S. (67) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa.

– Naime, podgorička policija je nakon dobijenih saznanja da se u naselju Botun vrši eksploatacija šljunka, izašla na lice mjesta i zatekla radnu mašinu – rovokopač, koji je bio parkiran. Takođe u neposrednoj blizini su zatečeni jasni tragovi zahvatanja prirodnog resursa sa zemljišta u visini od oko 4-5 metara, kao i iskop u zemljištu dimenzija 10×10, dubine oko tri metra.O događaju je obaviješten državni tužilac koji je naložio da se radna mašina plombira. Od lica Z.S. su prikupljena obavještenja, kao i od lica koje je objavilo video snimak na društvenim mrežema- rečeno je iz policije.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici je naložio da se protiv Z.S. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krvično djelo teška krađa.

foto:Dan

NIKŠIĆ PROGNOZA