Kovačević: Ponovo kreće hajka na mene po političkoj, nacionalnoj i vjerskoj osnovi

S obzirom da na jedan zlonamjeran način ponovo kreće hajka na mene po političkoj, nacionalnoj i vjerskoj osnovi, želim da u vezi sinoćnog događaja kažem vrlo jasno i nedvosmisleno da sam prilikom intoniranja himne ustao, da sam tom prilikom namještao sat i kaiš sata i nikakve skrivene namjere u tom položaju nije bilo, kazao je predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević.

„Ne mogu da vjerujem da se ove stvari problematizuju i da se ozbiljni mediji uopšte bave ovom temom, ali očigledno je da je želja za diskriminacijom neistomišljenika jača od svega ostalog.

Znakovito je da ova hajka ni zbog čega kreće upravo u vremenu kada kroz prepiske iz Skaj aplikacija saznajemo za metode kojima su svoj politički opstanak obezbjeđivale elite koje su bile na vlasti do 30. avgusta 2020. godine.

U svakom slučaju valjalo bi da se mediji posvete onima koji su svoj položaj ruku upodobljivali plastičnim kesama sa kojima su gušili druge ljude, izvršavali ubistva, pretovarali tovare narkotika i cigareta, jer su sasvim sigurno te ruke i njihov položaj mnogo više štete nanijeli Crnoj Gori i mnogo su važnija tema za građane nego iskonstruisani događaj od sinoć da bi se nanijela šteta meni i ljudima koji su bili oko mene“, rekao je Kovačević.

Foto: Željko Šapurić

NIKŠIĆ PROGNOZA