Korisnici MTEL-a surfuju Internetom po najpovoljnijim cijenama

Za sve korisnike kompanije MTEL od sada su putovanja još ljepša uz DATA tikete  koji im omogućavaju opušteno surfovanje Internetom. Pored postpejd i biznis korisnika, od sada i prepaid korisnici kompanije MTEL sebi obezbjeđuju najpovoljniji Internet za boravak u inostranstvu kupovinom DATA tiketa. U ponudi su sljedeći tiketi:

  1. mroming DATA tiket 3 dana (750MB)- 5.9 eura
  2. mroming  DATA tiket 7 dana (1.5GB)-11.9 eura
  3. mroming DATA tiket 15dana ( 3GB) – 19.9 eura

Tiketi se mogu aktivirati putem Moj Mtel aplikacije, USSD menija (pozivom na broj *105#) ili slanjem SMS poruke ,,DATARO3“ na 14555 za aktiviranje trodnevnog tiketa, ,,DATARO7“ na 14555 za aktiviranje sedmodnevnog tiketa, ,,DATARO15“ na 14555 za aktiviranje petnaestodnevnog tiketa.  Korisnici mogu aktivirati tikete i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Tiketi važe u svim zemljama Evrope, Turskoj, Izraelu, SAD-u, Australiji, Kanadi i Kini, bez obzira na izbor operatora.

Sve ponude važe od trenutka aktivacije: Provjeru preostalih internet resursa korisnik može izvršiti pozivom na broj  *108#.’’

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, Instagram profilu @mtelcg, web site-u www.mtel.me  kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

PROMO SADRŽAJ

foto:Mtel/ilustracija

NIKŠIĆ PROGNOZA