Joković: Uvjeren sam da će Nikšić ostvariti značajan ekonomski napredak

Predsjednik SNP CG, Vladimir Joković, čestitao je 18. septembar, Dan opštine Nikšić, predsjedniku Opštine Nikšić, Marku Kovačeviću, predsjedniku Skupštine opštine Nikšić, Nemanji Vukoviću, kao i svim građankama i građanima grada pod Trebjesom.

„Sa zadovoljstvom upućujem srdačne čestitke u ime Socijalističke narodne partije Crne Gore, kao i u svoje lično ime, vama i svim građankama i građanima Nikšića, povodom Dana opštine. Ovaj dan nas podsjeća na istinsku veličinu Nikšića, na herojstvo i pregalaštvo Nikšićana u borbi protiv fašizma. Nikšić je grad koji je nekada bio poznat kao „grad piva i čelika” bogat kulturnim, obrazovnim i privrednim dostignućima, na čijim osnovama danas treba unapređivati ekonomske i društvene prilike. Uvjeren sam da će ova najveća crnogorska opština, uz priliv investicija i adekvatnu raspodjelu resursa kojima raspolaže, ostvariti značajan ekonomski i privredni napredak“, navodi Joković.

Dodaje da u nadi da će Nikšić ponovo preuzeti ulogu privrednog pokretača u Crnoj Gori, a da će žrtva heroja biti svijetli putokaz svima nama u godinama koje dolaze, još jednom svim Nikšićanima čestitam Dan opštine.

Foto: SNP

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA