Javna rasprava o kontroli populacije pasa na teritoriji opštine Nikšić

Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj Opštine Nikšić organizuje javnu raspravu na temu „Nacrt programa za kontrolu populacije pasa na teritoriji opštine Nikšić za period od 2024.-2029. godine“

„Pozivaju se zainteresovani predstavnici privrednih društava, mjesnih zajednica, nevladinih organizacija, preduzetnici i građani da uzmu učešće u razmatranju Nacrta programa za kontrolu populacije pasa na teritoriji opštine Nikšić za period od 2024.-2029. godine“, istakli su iz Opštine.

Javna rasprava će se održati u periodu od 07. do 21. februara 2024. godine, dok će se centralna javna rasprava održati 21. februara ove godine u zgradi Opštine Nikšić, sala br. 1 sa početkom u 12 časova.

Sa tekstom Nacrta programa za kontrolu populacije pasa na teritoriji opštine Nikšić za period od 2024.-2029. godine, zainteresovani učesnici mogu se upoznati u prostorijama Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj, VII sprat kancelarija br. 5, svakog radnog dana od 12-14 časova kao i na web stranici Opštine Nikšić www.niksic.me.

Predlozi, primjedbe, sugestije i mišljenja na tekst Nacrta programa mogu se saopštiti usmeno ili u pisanoj formi Sekretarijatu za komunalne poslove i saobraćaj, kao i na email Sekretarijata kpsvsekretarijat@t-com.me.

Foto: RTNK

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents