Injac čestitala Ramazanski bajram: Okupimo se oko vrijednosti koje nas obogaćuju

Ramazanski Bajram je prilika da se okupimo oko vrijednosti koje nas kao društvo obogaćuju, napisala je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice, na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

– Poruke mira i suživota koje je donio sveti mjesec Ramazana pokazatelj su da u Crnoj Gori baštinimo neprolaznu ideju o uvažavanju različitosti kao temelja društvenog napretka. U to ime, reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću, ali i svim vjernicima islamske vjeroispovjesti čestitam Bajram uz želju da praznične dane provedete okruženi najbližima, povezani ljubavlju i poštovanjem. Ističući značaj praštanja, milosti i razumijevanja ukazujete na put dobrote kojem smo zajednički posvećeni – napisala je Injac.

Gradonačelnica Podgorice ugostila je Jakova Milatovića, novoizabranog predsjednika Crne Gore.

– Zadovoljstvo mi je što sam danas ugostila Jakov Milatović, novoizabranog predsjednika Crne Gore. Znam da ćemo, sa veoma odgovornih pozicija, zajedno raditi na unapređenju uslova života u Podgorici i cijeloj Crnoj Gori. Jednako posvećeno ćemo raditi i na uspostavljanju sistema vrijednosti po mjeri svih građana – napisala je Injac na Fejbuku.

Foto: Fejsbuk

NIKŠIĆ PROGNOZA