“Imam polovinu kuće u Tivtu, od Komisije nisam dobila ništa”

Funkcionerka DPS-a Dragica Sekulić saopštila je na Tviteru da je danas njen advokat Nikola Martinović, nakon saslušanja u SDT-u, a prilikom davanja izjave novinarima napravio nenamjernu grešku kada je rekao da ona nema riješeno stambeno pitanje.

Sekulić je danas na saslušanju u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) negirala, da je zloupotrijebila službeni položaj prilikom rješavanja stambenih potreba funkcionera Vlade.

Jedan od njenih branilaca advokat Nikola Martinović naveo je da je Sekulić tužiocu rekla da ima neriješeno stambeno pitanje, da kao član Komisije za stambena pitanja nije nikad ni sebi ni drugom pribavila imovinsku korist, kao i da su sve odluke koje je to tijelo donosilo u stvari bile Vladine odluke.

“Istina je da sam tužiocu sopštila da u vrijeme mog članstva u Stambenoj komisiji nisam imala riješeno stambeno pitanje i da od Komisije nisam ni tražila ni dobila sredstva za rješavanje istog, niti da sam od rada u Komisiji stekla bilo kakvu materijalnu korist”, saopštila je Sekulić.

Ona kaže da se iz njenog imovinskog kartona može vidjeti da ima polovinu kuće u Tivtu, koju je kupila sredstvima stambenog kredita kod komercijalne banke na period od 20 godina i koji uredno vraća od 2019. godine, a o čemu redovno obavjestava ASK.

“Molim medije da prenesu ovu ispravku kako bi javnost bila istinito informisana”, navela je Sekulić.

Izvor, foto: RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA