Ibrahimović: Bihorski kraj predstavlja pravo bogatstvo sjevera Crne Gore

Predsjednik Bošnjačke stranke i potpredsjednik Vlade Ervin Ibrahimović, kazao je u čestitki povodom Dana opštine Petnjica, da ta opština i cijeli bihorski kraj, sa svojim prirodnim potencijalima predstavljaju pravo bogatstvo sjevera Crne Gore.

„Ibrahimović je čestitao 4. avgust – Dan Opštine Petnjica, predsjednicima Opštine i Skupštine opštine, Samiru Agoviću i Mehmedu Adroviću, odbornicima u lokalnom parlamentu i svim građanima, uz najbolje želje za dalji uspješan rad“, navodi se u čestitki, saopšteno je iz Bošnjačke stranke.

Na desetogodišnjicu od uspostavljanja statusa samostalne Opštine Petnjica, kazao je Ibrahimović, danas možemo s ponosom konstatovati da je to bila dobra, vizionarska i ispravna odluka.

„Obaveza svake Vlade je da u saradnji sa lokalnom upravom radi na valorizaciji prirodnih potencijala ovog kraja, kako bi se stvorili još bolji uslovi za rad i život građana opštine Petnjica“, dodaje se u čestitki.

Privrženost i neraskidiva veza brojne dijaspore bihorskog kraja, kako se navodi, koja je uvijek bila partner i pružala pomoć u realizaciji brojnih projekata i koja je najbolji ambasador Petnjice i Crne Gore, šansa je, prema riječima Ibrahimovića, za još dinamičniji i brži razvoj cjelokupne opštine.

Foto: BS

NIKŠIĆ PROGNOZA