(FOTO/VIDEO) Završena maturska slavlja u Nikšiću:Pogledajte matursko veče Srednje stručne škole

Maturske večeri u Nikšiću završile su se sinoć svečanom šetnjom učenika Srednje stručne škole. Defile mladosti, ljepote i prijateljstva oduševio je sve prisutne, pa su ispraćeni burnim aplauzima podrške hrabro i otmeno zakoračili u svijet odraslih.

Direktor Srednje stručne škole Milisav Kosović ponosno je ispratio još jednu generaciju uspješnih uz želju da tokom budućeg školovanja nastave da pronose dobar glas škole iz koje su ponikli.

„Iz naše škole ove godine izlazi šest odjeljenja. Karakteristično je da imamo tri odjeljenja četvrog stepena i tri odjeljenja trećeg stepena što samo pokazuje širok dijapazon znanja i vještina koja su djeca stekla i koja će im koristiti u daljem radu“, kazao je Kosović.

U nastavku pročitajte imena ovogodišnjih maturanata Srednje stručne škole u Nikšiću:

Učenici Srednje stručne škole  učestvovali su i u mnogim sportskim i humanitarnim akcijama.

Kosović kaže da su time još jednom pokazali da će biti uspješni u daljem životu i da će biti nosioci našeg sistema i društva u budućnosti.

„Poželio bih im srećan budući život, uspjeh u daljem radu , školovanju i naravno da pomenu Srednju stručnu školu u kojoj su stekli i drugove i prijatelje, ali i veliko znanje. Zahvaljujem im se u ime svih profesora za sve ovo vrijeme koje smo proveli zajedno“, naglasio je Kosović.

Mnogo utabanih školskih puteva i staza sada vode nekim novim pravcem.  Ovaj uzbidljiv ali i pomalo tužan dan za srednjoškolce označava početak novog razdoblja, novu stranicu u životu.

Dragana Papović

foto/video:RTNK

NIKŠIĆ PROGNOZA