Foto konkurs: Prikazati ljepotu i značaj voda Crne Gore kroz objektiv

Uprava za vode Crne Gore raspisala je foto konkurs pod nazivom “Najljepše vode Crne Gore: Čista voda, čista umjetnost”, koji se realizuje u saradnji sa Evropskom kućom, uz podršku projekta EU4ME – „Podrška Vladi Crne Gore u komuniciranju pristupa EU i EU podrške Crnoj Gori”. 

„Pozivaju se svi zaljubljenici u fotografiju, prirodu i ekologiju da se pridruže ovom uzbudljivom takmičenju i pokažu svoju kreativnost u promociji najljepših voda – rijeka i jezera Crne Gore“, navode iz Uprave za vode.

Rok za prijavu počinje danas, 4. decembra i traje do 21. decembra. 

„Zadatak je da se prikaže ljepota i značaj voda Crne Gore, kroz objektiv. Fotografije treba da naglase prirodnu ljepotu, čistoću i ekološki značaj voda – rijeka i jezera“, kažu u saopštenju.

Prilikom slanja fotografija, svaki autor treba navesti ime i prezime, kontakt telefon, lokaciju na kojoj je fotografija snimljena, kao i naziv rijeke/jezera koje je na fotografiji i kratak opis ili propozicije fotografije.

Dozvoljeno je slati do pet fotografija jednog autora. 

„Stručni žiri će izabrati 40 najboljih fotografija, a za tri prvorangirane su obezbijeđene nagrade u iznosu od 500, 1.000 i 1.500 eura. Izabrane fotografije će biti prikazane tokom posebne izložbe posvećene ovom konkursu“, kaže se u saopštenju.

Sve relevantne informacije o konkursu, uslove za učešće, kao i instrukcije za prijavu, mogu se pronaći na službenoj web stranici Uprave za vode.

Takođe, Upravu za vode možete pratiti na društvenim mrežama putem profila na Facebooku i Instagramu , gdje će redovno dijeliti obavještenja o foto konkursu ali i drugim aktuelnostima iz svoje nadležnosti.  

Foto: Uprava za vode

NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents